lördag 8 juni 2013

Naked Lips

Nu lanserar Naked Lips ett nytt cerat med ekologisk Havtornsolja.
Som har 99% ekologiska igredienser och 100% naturligt! Denna har blivit min nya favorit och känns väldigt skön på läpparna, doftar otroligt gott, helt klart ett måste att ha i sin väska isommar! För att fira lanseringen av Naked Lips , Havtorn har Inekogruppen valt att introducera sin nya hemsida: www.nakedlips.se
Här hittar du information,kontaktuppgifter, blogginfo och såklart bilder på Naked Lips.





Havtorn
I en symbios av apelsinolja och havtornsolja träder en fruktig upplevelse fram som ger både näring, fukt och antioxidativ effekt.
Ett nyskapande cerat
som dröjer sig kvar. Havtornsolja är rik
på fettsyran Omega-7.



Naked Lips är ekologiska cerat med USDA-certifiering. Serien består av fem olika
smaker med granatäpple, kokos, naturell, pepparmint och havtorn.
Innehållet i produkterna är bland de absolut renaste på marknaden och noga utvalt för sina effektiva egenskaper. Naked Lips formula är 100% nedbrytbar och alla förpackningar är återvinningsbara.
Serien innehåller inga parabener, paraffiner, lanolin, palmolja eller sulfiter.
Konceptet bakom Naked Lips handlar om att erbjuda ett cerat som är så rent att du kan äta det.
Varumärket Naked Lips ägs av svenska Inekogruppen AB. inekogruppen.se

Granatäpple
Mjukgörande och helt vegetabiliskt cerat som istället för bivax innehåller kandeillavax. Innehåller granatäppleextrakt, ringblomma och kokosolja. Ett rent och lyxigt cerat med hög halt av antioxidanter.

Kokos
 Fräscht och trendigt cerat med det heta kokos-extraktet. Förutom kokos, är ingredienserna bivax, ringblomma, kokosolja och rosmarin. Ett smakfullt och innovativt sätt att återfukta läpparna.

Naturell
För den som tröttnat på dofter och smaker men samtidigt vill ha ett oerhört rent och mjukgörande cerat. Innehåller ingen smak men däremot bivax, ringblomma, kokosolja och rosmarin.

Pepparmint
 
Ett uppfriskande och härligt svalkande cerat för den som söker en kylande upplevelse men samtidigt värderar rena ingredienser och närande funktion. Sätt Naked Lips, Pepparmint på dina läppar och njut av den efterföljande fräschhet som tar över därefter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar